Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ 6-8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013


 
 
Με την παιδική χορευτική του ομάδα το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας συμμετείχε φέτος στην 2η Πανελλήνια Παιδική Εφηβική Χορευτική Συνάντηση στην Κάτω Καμήλα του Δήμου Σερρών αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το Δ.Σ. του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου είχε το όραμα να πραγματοποιήσει και να καθιερώσει μια πανελλήνια Παιδική- Εφηβική Χορευτική Συνάντηση για παιδιά 5-18 χρονών από όλη την Ελλάδα. Μετά την 1η Πανελλήνια Παιδική- Εφηβική Χορευτική Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Κάτω Καμήλα του Δήμου Σερρών το 2012 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου, ο Πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος συνέχισε και φέτος με τη 2η Πανελλήνια Παιδική- Εφηβική Χορευτική Συνάντηση.
Η Πανελλήνια Παιδική-Εφηβική Χορευτική Συνάντηση πραγματοποιήθηκε για 2η φορά  στην τοπική κοινότητα της Κάτω Καμήλας Δήμου Σερρών στις 6-7-8 Σεπτεμβρίου 2013 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου. Η έναρξη έγινε την Παρασκευή 6-9-2013 στις 5:30 μ.μ. με πατινάδα την κεντρική πλατεία του χωριού και παρουσίαση όλων των χορευτικών ομάδων με τα λάβαρα τους. Οι εκδηλώσεις κράτησαν τρείς ημέρες Παρασκευή-Σάββατο & Κυριακή. Τα βράδια ακολούθησε γλέντι για όλο τον κόσμο. Χόρεψαν συνολικά 40-50 χορευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα. Το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν οι διοργανωτές με τις φετινές εκδηλώσεις ήταν οι νέοι μας να γνωρίσουν τις ρίζες και την παράδοση μας και παράλληλα να τους δώσουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να συσφίξουν τις σχέσεις τους, ν’ ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις.
Μικροί χορευτές, γονείς και μέλη του ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις στις Σέρρες γύρισαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την άριστη φιλοξενία αλλά και την εμφάνιση της παιδικής χορευτικής ομάδας του ΛΕΚ.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος!
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου