Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ελάτε μαζί μας στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα μέλη, τους χορευτές (μικρούς και μεγάλους), αλλά και τους φίλους του Λυκείου Ελληνίδων απευθύνει το διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να συμμετάσχουν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις του ΛΕΚ. Με ιδιαίτερη χαρά το Λύκειο ενημερώνει τους Καβαλιώτες για τη δράση του και αναμένει την ανταπόκρισή τους.

-  Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 - 20.00. Συμμετοχή του Λυκείου στις εκδηλώσεις του δήμου Καβάλας. Ελάτε μικροί και μεγάλοι στο Σπιτάκι του Αη Βασίλη στο Δημοτικό Κήπο Καβάλας για χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τα μέλη του ΛΕΚ. Ένα δίωρο με κέφι και διασκέδαση στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών.


- Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 21.00. Στο Κέντρο Διασκέδασης Μιχάλης στο Περιγιάλι, Νυρεμβέργης 160, στην Καβάλα, διοργανώνεται Χριστουγεννιάτικο πάρτι με ακούσματα της λαϊκής μας παράδοσης, παραδοσιακά όργανα και συμμετοχή όλων των χορευτικών μας ομάδων. Συμμετέχουν ομάδες και φίλοι κι από άλλους παραδοσιακούς πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας. Χορός, γλέντι, κέφι και πολλά δώρα και εκπλήξεις. Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με μια γιορτή γεμάτη χορό και παραδοσιακή μουσική. Μια βραδιά τέρψης, θρέψης και μέθης. Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φαγητού και απεριόριστου ποτού. Μην το χάσετε!!!

- Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 - 21.00. Θα ψάλουμε τα Κάλαντα συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων χορευτών, γονέων και φίλων στην αγορά της Καβάλας.

Καθημερινά εξάλλου στα χορευτικά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων, την εβδομάδα που διανύουμε διοργανώνονται εκδηλώσεις στο πνεύμα των ημερών των εορτών με συμμετοχή των μελών των χορευτικών ομάδων αλλά και φίλων του Λυκείου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη και ειρήνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου